top of page

Nelli - Crawford Royal Chastity

Nelli on koko meidän perheemme varsinainen sydänkäpynen ja perheemme ensimmäisenä yhteisenä koirana Nellillä on myös aivan erityinen asema jokaisen meidän perheenjäsenemme sydämessä. 

Lempeämpää, hötkyilemättömämpää, ja pitkämielisempää koiraa kuin Nelli on kyllä vaikeaa löytää! 

Nelli on tämän pienen Royalwood's-laumamme selkeä pomo, mutta ei tee todellakaan itsestään isoa numeroa millään tavalla.

Olen monasti verrannut Nelliä tamperelaiseen jääkiekkomaailman legendaan Raipe Helmiseen! ;)Nelli väistää aina taatusti mieluummin takavasemmalle kuin käy kinaamaan mistään asiasta, luusta, ruuasta tai lelusta, koskaan tai kenenkään koiran, saati sitten ihmisen kanssa.

Nelli on kyllä yksi tuntemistani maailman rauhaa rakastavimmista ja lempeimmistä koirista. Koska koiran cavalierimainen, lempeä ja 'olen kaikkien kaveri' -luonne on meille jalostuksessa todella tärkeä seikka terveyden ohella toki, halusimmekin jatkaa näitä ihanan cavalierluonteen omaavan Nellimme geenejä kahden pentueen verran.

 

Nellin kanssa olemme käyneet ahkerasti alkuun arkitottiksessa ja näyttelyissä aina, kun se on ollut mahdollista. Verijälkeäkin olemme leikkimielisesti tehneet mökkimaastoissamme koiriemme aktivoimiseksi.Nellin paras tulos näyttelyistä on vara-SERT.Näyttelyiden lisäksi Nelli harrastaa omaehtoisia uimahyppyjään laiturin nokasta kesämökillämme rakasta frisbeetään hakien.

Nelli on voimakasrakenteinen, hyväluustoinen ja lihaksikas narttu, joka on 'periyttänyt' näitä koikka-loikka -ominaisuuksiaan ihan kiitettävästi myös pennuilleen.

Nelli tietää, mitä tahtoo ja on ihan mahtavan upea ja viisas koira, jolla on suuri sydän sekä muille koirille että myös kaikille Nellistä pitäville ihmisille! 

 

 

Nellin ja Lakun 6/2011 syntyneestä pentueesta enemmän täältä: 

Nelli 14 v_wix.jpg

Tämän Nellistä otetun huikean vuoden 2012 uimahyppykuvan Lip-Lap-laituri palkitsi meidät kaikkien ihanien ja kannustavien cavalierihmisten tuella voittajina kesällä  teemalla 'Paras laiturifiilis'! 

bottom of page