top of page

Cindy - Magnumin Bright Star

Cindy on rakas ja hassu punainen prinsessamme, joka luulee ilmeisesti olevansa vähintäänkin maailmannapa! Viini paranee vanhetessaan ja näin on käynyt myös Cindyn kohdalla mielestämme ja hömpästä 'lateksikanastamme' on kuin onkin kuoriutunut hyvärunkoinen rubytyttönättimys!

Lämpimät kiitokset Aulille, että uskoit Cindyn meidän hoiviimme!

Tämä koiramaailman Peppi Pitkätossumme on nuorimmaisemme, Tanelin, oma koira, vaikka onkin äärimmäisen rakas tietenkin koko meidän perheellemme. Cindyllä on hyvä tilannetaju ja kyky lukea 'koiraa', minkä avulla Cindy sujahti laumaamme kuin hansikas käteen. Cindy on kyllä perheen nuorimmaisena koirana saanut vähän turhankin vapaan kasvatuksen. Cindyn ja Tanelin yhteenhitsautuneen kaksikon voi nähdä näyttelyissä. Taneli huolehtii myös hyvin miehekkäästi Cindyn laittamisesta näyttelykuntoon. Cindyn parhaat näyttelytulokset on x1 SA (Sertin arvoinen) JUN -luokassa ja SA x1 NUO -luokassa sekä x2 SA-AVO-luokassa. 

 

Cindyn tullessa laumaamme moni asia vähän jännitti meitä. Ensinnäkin, miten Nelli ottaisi kuukautta vanhemman pennun saapumisen laumaan ja omien pentujemme poislähdön kuukauden kuluttua siitä. No, Nelli on todellakin osoittautunut olevan niin 'easy going' -koira, että nyt melkein hävettää, että tätä edes pohdimmekaan! Tilanne oli uusi meille, ja Nellillähän oli vielä pienet pennut hoivattavanaan, kun meidän rakas Peppimme tuli elämäämme.

Toinen jännitysmomentti Cindyn kotiutuessa oli Siiri, jolla tapaa olla aina jokin mielipide itseään nuoremmista nartuista. Siiri oli myös eittämättä jäänyt pahasti paitsioon Nellin pentutohotusten takia.

Kumpikin tätikoirista yllätti kuitenkin meidät täysin Cindyn saaman vastaanoton suhteen, eli Nelli oli lähinnä 'evvk' Cindystä, mutta Cindystä tulikin suureksi hämmästykseksemme Siiri-tädin 'ihqu, ihan ikioma pentu'! Edelleenkin Cindy saa tehdä Siirille ihan mitä lystää, vaikka onkin jo iso tyttö! Fiksu Cindyhän toki osaa käyttää tätä Siiri-tädin heikkoa kohtaa ihan kympillä myös hyväkseen...

Nyt Cindyn 'oikeudet' Siiri-tädin kiusimisen suhteen ovatkin jo siirtyneet pikku-Ellenille!Jos Nelli on meidän laumamme 'Raipe', Siiri 'Ms. Bean', niin Cindy on ihan ehdottomasti 'superdiiva, Marilyn Monroe' ollessaan lomalla 'peppeilyistään'!

Tämä Marilynin slogan sopiikin oikein hyvin Cindyn suuhun:
​'I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.' :D

Cindy osaa puhua 'magnumia' eli komentaa teini-isäntänsä nukkumaan ja herättää hänet myös tarpeen tullen ihmisten ajoissa!

Cindy on aivan ihana koira ja koko meidän perheemme on Cindyyn ihan 'In Love'!!! <3 

 


 

bottom of page