top of page

Royalwood's rules 

Royalwood'sissa kasvaneet koirat ovat hyväluonteisia, ihmisten koiria ja haluamme löytää niille ennen kaikkea hyvät ja niitä rakastavat kodit.

Koirienkasvatus on meille puhtaasti intohimo, ja ennen kaikkea harrastus, ilman sen kummempaa minkäänlaisen muun hyödyn tavoittelua.

Jos kasvatillamme on menestystä jossain koiraharrastuslajissa, niin olemme toki nöyränä siitä iloisia ja myös kiitollisia, mutta päätähtäimenämme on kuitenkin edelleen se, että Rojaalimetsän kasvateista tulisi ennen kaikkea omistajiensa elämää rikastuttavia perheenjäseniä, kuten meidän omista koiristammekin!

Jos olet kiinnostunut syntyvistä pennuistamme, ole ystävällinen ja esittele itsesi ja perheesi sähköpostitse yhteystiedoista löytyviin säpo-osoitteisiin, ja kerro lisäksi, miksi olet kiinnostunut juuri cavalierista ja erityisesti tästä pentueesta.

Danielalle, joka pystyy Katia paremmin vastaamaan puhelimeen iltaisin, voit toki myös soittaa, jos haluat lisätietoja koiristamme tai tulevasta pentueestamme.

Pidätämme oikeuden päättää, mihin perheeseen minkäkin pennun myymme / sijoitamme ja myös sen, myymmekö lainkaan, eli lopullinen myyntipäätös tulee tapahtumaan kasvotusten pennunostajan kanssa, ja ennen kaikkea molemminpuolisen luottamuksen vallitessa.

Siksi emme huolikaan pennuista 'varausmaksua', mutta toisaalta emme myy pentuja osamaksullakaan, koska en halua, että minkään kasvattini hoito olisi siitä kiinni, että omistajalla ei olisi varaa satsata myös koiransa terveyteen / sairauteen.

Mieluummin pidän vaikka siis koko pentueen meillä kotona still forever! ;)Haluamme olla tiiviisti yhteydessä jokaisen kasvattiimme jatkossakin, kuten tähänkin asti kaikkien meiltä lähteneiden pentujen kotien kanssa, ja lupaan täyden tukeni ja apuni erityisesti terveysasioissa jokaiselle kasvatilleni!

 Cindy ja tyttärensä Ewi ja Molly kesällä 2015

Cindy ja uuteen kotiinsa lähdössä oleva poikansa Onni kesällä 2014

Romi ja Ellen 8 viikon vanhoina kesällä 2013

Karin, Jekku, Lenni ja Sulo mökillä

                        kesällä 2011

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
bottom of page