top of page

Karin - Royalwood's Everything She Wants

Kuullessani että Nelli saa pentuja, ilmoitin heti että jos sieltä tulee musta narttu, niin se tulee meille! Siitä alkoikin vakavat keskustelut kotona. Husse ei aluksi ollut yhtä vakuuttunut siitä, että toinen koira on hyvä idea. Onneksi Nelli oli sulattanut myös Hussen sydämen, joten juuri Nellin pennulle saatiin koko perheen siunaus.

 

En pystynyt olemaan synnytyksessä mukana koska olin töissä Helsingissä. Sain kuitenkin Skypen avulla todistaa tapahtuman. Kun muut pennut olivat jo syntyneet, joista siis yksikään ei ollut black and tan -narttu, Taneli ilmoitti että nyt on vain yksi enää jäljellä. Kuvasta näkyi että pentu on musta. Taisin huutaa niin kovaa että koko Helsinki kuuli, ”onko se tyttö?” Ja tyttöhän se oli.

Koska Elin oli saanut nimensä äidin äitini mukaan, oli loogista että seuraava pentu olisi isän äitini mukaan nimetty. Näin meille syntyi Karin.
 

Husse oli odottanut että pentumme olisi Nellin oloinen. Toisin kävi ja meille muuttikin miniatyyri-Laku, jolla riittää virtaa. Tämän epelin kanssa ei kyllä puutu vauhtia eikä vaarallisia tilanteita. Karin, myös tunnettu nimellä Kerttu, aloitti uransa syömällä betoniseinää, seinälistat ja kukkamullat. Myöhemmin Kerttu päätti hotkia muun muassa sukkia ja nuppineuloja. Onneksi kahden ikävuoden kynnyksellä alkoi jopa Kerttulissa olla havaittavissa pieniä rauhoittumisen merkkejä!
 

Vaikka Karin onkin hulivili, hänen luonteensa on mitä ihanin! Karin on erinomainen lämpöpatteri, joka rakastaa jokaista ihmistä ja koiraa jonka tapaa. Tämän takia olenkin suunnitellut että kun ikää on tarpeeksi, Karinista tulisi Kennelliiton kaverikoira.-Daniela-bottom of page