top of page
A-cavalierpentue eli Magnumin George Michael -pentue

Ensimmäinen, suurella ilolla ja innolla odotettu pentue, Royalwood's kenneliimme syntyi 29.6.2011 iltapäivällä erittäin helteisenä kesäpäivänä.

Isänä pentueelle on Tuija Ahosen komea Laku eli virallisesti Magnumin George Michael.

Nelli oli todellakin reippaistakin reippain synnyttäjä ja niinpä Nellinkäisemme puskikin kuusi pentua maailmaan kolmen tunnin aikana helposti ja tekemättä tästäkään tapahtumasta sen kummempaa numeroa millään lailla!
Siiri-'täti' seurasi koko synnytystoimituksen puolen metrin päästä, koska kaikki kävi todellakin niin nopeasti, ettemme ehtineet edes ajatella Siirimme läsnäoloa Nellin synnytyksessä.

Pentuja syntyi kuusi kolmen tunnin aikana. Yksi poika kuudesta pennusta syntyi kuolleena. Pojan istukka oli näemmä irronnut ennen aikojaan.

3 vrk:n iässä kuoli meille rakas pikku-Cindy, josta piti tulla Tanelin oma harrastuskoira. Pikku-Cindy oli pieni ja hauras jo syntyessään, eikä hän koskaan oppinut syömisen jaloa taitoa! :(

Onneksi kuitenkin kolmen uroksen ja yhden nartun George Michael -pentueemme jatkoi elinvoimaisina eloaan ja Nelli-mammakin keskittyi paremmin sittemmin pentuihinsa, kun ei tarvinnut enää olla huolissaan pikku-Cindystään! 

Täällä myös pian 2-vuotiaiden pentusten omistajien mietteitä kullannuppusistaan:

Tässä linkki upean Royalwood's Premium -pentueen, komean Laku-iskän kotisivuille

bottom of page